Alt til Halloween hos Butterick's

Til Halloween har vi fyldt op med Halloween masker, Halloween kostumer og andre sjove kostumer i vores online butik. Du kan finde djævle Kostumer, skrækmasker, zombie masker, parykker, vampyr tænder, blod, makeup og meget mere. Arranger den perfekte Halloween fest med gadgets fra Buttericks.
2012-10-14 00:00

Salgs betingelser

 

 

1. KØB HOS Butterick´s ApS.: 
Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Butterick´s ApS. , før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Butterick´s ApS

2. PRISER: 
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. 
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, eksl. Færøerne og Grønland. 
Der tages forbehold for: 
Valutaændringer 
force majeure 
leveringssvigt 
afgiftsændringer 
udsolgte varer og trykfejl 

3. SALG GENERELT: 
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. 
Pengene bliver ikke trukket på din konto før vi afsender de bestilte varer. 

4. LEVERING: 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Butterick´s ApS. leverandører. 
Bemærk at vi forbeholder os retten til at slette varer fra din ordre som vi ikke får på lager indenfor 7 dage efter du har bestilt dine varer. Du betaler naturligvis ikke for den vare der slettes. 

Butterick´s ApS. sender alle forsendelser som pakke, med mindre andet aftales - der ydes fuld forsikring ved skader eller bortkomst under fragt, og hver pakke har tilknyttet Track&Trace nummer 
Bemærk dog at dette naturligvis IKKE gælder for forsendelser sendt som brev. 

5. AFBESTILLINGER: 
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. 
Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket "Afbestilling". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. 
Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling"; indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. 

6. FORTRYDELSESRET: 
Skulle du fortryde dit køb inden for 14 dage fra den dag du modtager varen, tilbagebetaler vi varens pris ekskl. fragt. 
For at Butterick´s ApS. kan tage varerne retur skal de være i original, uåbnet emballage. 
Vigtigt: Varen må ikke have været taget ibrug. 
fortrydelsesretten gælder dog ikke specielt bestilte modeller, vi ikke normalt fører i vores sortiment, samt varer der fabrikkeres efter ønske eller mål 

Udnyttelse af fortrydelsesretten 
Som kunde har du flere måder, hvorpå fortrydelsesretten kan udnyttes. Hvis du fortryder dit køb, inden vi har sendt varen, annulleres ordren nemmest ved, at du sender en email med ordrenummer samt personoplysninger, så vil vi hurtigst muligt slette ordren. 
Er varen afsendt, kan du naturligvis nægte modtagelse, når pakken ankommer til din adresse. Du kan også modtage pakken og derefter returnere den til os inden for 14 dage, fra den dag du modtager varen, i samme stand som ved modtagelsen. 
I alle tilfælde vil ordren/handlen blive ophævet. Bemærk dog, at hvis varen har været fremsendt, vil vi opkræve fragten. 

Er du i tvivl eller har generelle spørgsmål til dette, så send en email til kundeservice@buttericks.dk 

7. BETALING: 
De mulige betalingsmåder er: 
Dankort 
Visa/Dankort 
Eurocard/MasterCard 
Visa 
Visa Electron 
JBC 


8. REKLAMATIONSRET: 
Skulle din vare mod forventning være defekt eller mangelfuld ved modtagelse ydes der ombytning af den specifikke vare. Kontakt Butterick´s ApS. ved modtagelse af defekt vare, så vi kan sikre at sagen bliver behandlet hurtigt og korrekt. 

Vi yder altid de 2 års reklamationsret du er garanteret jvf. Købeloven.

Butterick´s ApS. kan ikke drages til ansvar for modifikationer eller selvforvoldte skader på de solgte produkter. 
Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. 

9. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN: 
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Butterick´s ApS. inden rimelig tid efter varens modtagelse. 
Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. 
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til Butterick´s ApS udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. 
Varer som sendes uden porto nægtes modtaget af Butterick´s ApS.. 

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL: 
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Butterick´s ApS., hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et håndteringsbegyr på 250 kroner. 
Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. 

11. FORSVARLIG RETURNERING: 
Alle produkter, der returneres til Butterick´s ApS.skal være forsvarligt indpakket. 
Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder. 
Butterick´s ApS. anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Butterick´s ApS.. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

12. ER DU I TVIVL: 
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Butterick´s ApS., at du retter henvendelse kundeservice@buttericks.dk 

13. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE: 
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation. 
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende 
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode 
Butterick´s ApS.forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt 
Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. 
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned